dimecres, 30 de novembre del 2016

Casos d’èxit al Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona: Josep Ma Milián Rovira





Cicle de conferències, titulat Casos d’èxit, amb el que el Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers
Tècnics Industrials de Barcelona vol apropar a tot el col·lectiu les experiències i vivències de diversos enginyers que gràcies a la seva carrera professional han obtingut un èxit i un reconeixement global per part del sector tècnic. En aquestes xerrades conversarem amb ells, ens explicaran la seva trajectòria professional i després podrem generar un col·loqui amb tots vosaltres per tal d’aprofundir i fer més enriquidora aquesta experiència. En aquesta nova xerrada (el passat 19 de juliol de 2016) ens visitarà en Josep Ma Milián Rovira, pèrit industrial en l’especialitat d’electricitat, on la seva vessant professional l’ha portat a assessorar energèticament diverses institucions aconseguint estalvis substancials tant de gas com d’electricitat.




Autor de projectes i director d’obres d’instal·lacions tals com la rehabilitació de les Reials Drassanes del Museu Maritim, el nou Hospital de Sant Pau, el Museu de la Ciència Cosmocaixa, l’edifici de Caja Madrid a Barcelona o el Palau Sant Jordi per les Olimpíades del 1992, entre molts d’altres, dins d’una extensa llista d’àmbits molt diferents. Guardonat amb diversos premis: Enginyer de l’any 2011, atorgat per ENGINYERS BCN; premi Manuel de Oráa al millor disseny d’edifici pel Palau de Congressos d’Adeje (Tenerife); i gran premi FAD d’arquitectura de Foment de les Arts Decoratives al Palau Sant Jordi com a membre de l’equip d’Azata Isozaki, entre d’altres. Al llarg de la seva carrera i degut a la seva polivalència ha exercit com a professor i ha participat entre d’altres en el Màster de Climatització (curs de postgrau) de la UPC a Barcelona i Terrassa, a la Universitat tècnica d’estiu de Catalunya en el curs “Domòtica, edificis intel·ligents” i també ha col·laborat amb la Generalitat de Catalunya, concretament amb el departament d’Indústria ai Energia com a ponent en diverses jornades tècniques.




Josep Ma Milián Rovira, pèrit industrial en l’especialitat d’electricitat. Des de 1969, enginyer consultor especialitzat en instal·lacions i assessorament energètic. Des del 1988 fins a l’actualitat exerceix les tasques de manera independent. Del 1982 al 1987 integrat a l’Institut de Tecnologia de la Construcció de Catalunya (ITeC) i del 1969 al 1982 com a cap del departament de Projectes i Assessorament a arquitectes en la O.C.I. del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya. Fruit d’aquesta experiència ha sigut professor i ponent en diversos cursos, postgraus i conferències relacionades amb la seva especialitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada