divendres, 18 de febrer del 2050

Benvingut al Bloc!


XXX PROMOCIÓ DE PÈRITS INDUSTRIALS ELÈCTRICS DE BARCELONA

A continuació, fent clic a "més informació",  teniu informació de com utilitzar aquest bloc.






A partir d'unes converses mantingudes amb els companys de promoció, es va decidir la creació d'un Bloc per a poder publicar tots aquells articles que servissin per a mantenir-nos units, al mateix temps que per un intercanvi de temes d'interès, fotografies, documents i records relacionats amb els nostres anys d'estudi a l'Escola Industrial de Barcelona.

Agraïm a Lluís Auroux la iniciativa de crear aquest Bloc.

Aquest Bloc es va crear el 5 de febrer de 2015.

Aquest Bloc està obert a tothom qui pugui aportar alguna informació, opinió, document, etc., sempre relacionat amb l'objectiu del Bloc.


La idea és anar entrant articles o comentaris sobre experiències i temes d’interès per el nostre grup. La entrada de comentaris és lliure, encara que hi haurà un filtre (per part dels administradors), a fi de evitar que algú entri un comentari no procedent. Es poden fer comentaris a cada article. Penseu que al bloc pot entrar qualsevol persona a nivell mundial. De fet, a les estadístiques del bloc figuren ja alguns visitants de altres països.

Aquells de vosaltres que vulguin publicar articles i que coneixen blogspot, ens ho feu saber i us donarem permisos com autors.

Els que vulguin publicar articles però no coneixen blogspot, podran comunicar els articles per email als administradors. El format tindrà que ser en Microsoft Word. Aquests articles es podem publicar en català, castellà o angles.


El bloc està organitzat de tal manera que surten una llista de resums de cada un del articles. Si és vol llegir tot l’article, teniu que fer clic a “més informació”. Per tornar a la pàgina d’inici, al final del article teniu que fer un clic a “pàgina d’inici”.


També teniu, a la dreta, informació dels articles més vistos (populars, fins 10 articles), etiquetes per temes (que al fer clic dona els articles de aquell tema), i arxiu del bloc en que fen clic en una data (mes, any) determinada, dona tots els articles de aquella data.

Si entreu el vostre email també us podeu inscriure per rebre automàticament cada article que es publiqui.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada