dissabte, 7 de febrer del 2015

Actes del 50è Aniversari de la XXX Promoció

Amb motiu del cinquantè aniversari (celebració d’or) de la trentena Promoció de Perits Industrials, una comissió organitzadora va organitzar uns actes commemoratius, entre els quals hi va haver la Trobada a l’Escola Industrial de Barcelona.

La persona “motor” que any rere any ens va convocant a reunions i dinars, és en Carles Miró, que es mereix el nostre incondicional reconeixement a la seva important labor. Aquestes coses no tiren endavant si no hi ha algú que s'ho pren com a personal, i hi posa la feina i els mitjans necessaris per anar-ho organitzant. En nom de tots, moltes gràcies, Carles, per la teva empenta.

La comissió organitzadora estava formada per:

Manel Arto, Joan Cañisà, Jaume Farró, Ferran Freixa, Antonio González, Francesc Mateo, Carles Miró, Manel Sancho i Miquel Serra. Rebeu el nostre agraïment.
El que era el nostre punt habitual de trobada: "l'escopidora". Foto: Wikimedia Commons

Concentrats tots a “l’escopidora”, vam anar a una aula, on van presidir la sessió, a més del Director de l’Escola, alguns dels professors que vam tenir, com en Joan Villalta.
Com a detall, el cor de l’Escola, la Coral Gaudeamus de l'EUETIB, ens va oferir l’himne universitari Gaudeamus Igitur, normalment reservat per a les grans solemnitats acadèmiques… com aquesta!

La Coral Gaudeamus, de l'EUETIB, en plena actuació
Lliurament dels diplomes acreditatius
El Diploma acreditatiu (el nom ha estat esborrat)

A tots els presents, se l’s va lliurar, de la mà del Director de l’Escola, un diploma nominal, acreditatiu dels estudis i de la Promoció.

L’assistència va ser molt elevada, uns 70 companys d’estudis hi érem reunits. Es va projectar un ppt amb escrits informatius i fotografies de l’època. Després, com en les bones ocasions, un bon dinar, tot i que, per motius familiars, no hi vaig poder assistir.





Afegeix la llegenda


En veure les fotografies que es van projectar, vaig recordar que jo també en tenia algunes que havia escanejat. Estaria bé que, entre tots, les anéssim publicant per anar recordant, i immortalitzant aquells anys llunyans.
Només recordo: dalt dreta: Lluís Auroux. Sota meu, Josep Bielsa, i al seu costat, Josep Lloret
Aquí n’hi ha una d’un partit de futbol entre el nostre pla d’estudis i el que en vam dir el ”Pla Nou”. Crec recordar que nosaltres vam guanyar per 2-0. Només recordo els noms d’alguns jugadors. Algú, segurament, sabrà la resta dels noms. Que ens ho digui via "Comentaris".

1 comentari: